Tarife masaj

 

Prin servicii mele de masaj, mă angajez într-un efort continuu de a contribui la crearea copiilor abandonați și tinerilor din cadrul sistemului de servicii sociale.

În semn de solidaritate și responsabilitate socială, dedic 10% din veniturile mele către sprijinirea organizației „Filiala Română AMURTEL, Asociația de Ajutor AMURTEL România”.


Serviciile acesate de dvs. ptentru a vă găsi echilibru şi satarea de bine, va ajuta implicit  acestă asociaţie.

Programare
Psihoterapeut Bucuresti- Elena Riba

Pachet 4 sesiuni – 760 lei

Detalii

Precizare

Vă rog să rețineți următoarele reguli referitoare la reprogramarea, anularea și întârzierea la o ședință de masaj:

  • Dacă doriți să reprogramați sau să anulați o ședință, vă rugăm să ne informați cu cel puțin 24 de ore înainte de programare. Dacă anunțați anularea sau reprogramarea în acest interval de timp, vom fi în măsură să vă returnăm plata efectuată.
  • În cazul în care efectuați plata pentru o ședință în momentul programării și nu o reprogramați cu cel puțin 24 de ore înainte, vă rugăm să aveți în vedere că plata pentru acea ședință va fi considerată finalizată și nu va putea fi returnată.
  • Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care programați o ședință și nu efectuați plata la momentul programării, nu o reprogramați sau nu o anulați cu cel puțin 24 de ore înainte de ședință și nu vă prezentați la sesiunea de masaj, veți fi responsabil de plata integrală a acelei sesiuni.
  • În ceea ce privește întârzierile, vă informăm că acestea nu pot fi recuperate. Pentru a ne asigura că putem oferi fiecărui client o experiență plăcută și eficientă, vă rugăm să vă prezentați la timp la ședința de masaj.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!