Cum ne afectează ruşinea  viața noastră personală și socială

femeie rusinoasa, care isi acopera ochi cu pamele pentru ca ii este rusine

Rușinea e o emoție pe care o învățăm încă de mici și poate fi destul de puternică, mai ales când vine la pachet cu mesaje negative din partea celor din jurul nostru, gen părinți sau alte figuri de autoritate. Și odată ce apare, se transformă într-un fel de dorință de a ne ascunde sub o pătură mare și de a nu mai ieși de acolo niciodată. Poate că ai observat deja semnele ei – gen evitarea privirii sau senzația aceea de transpirație rece când ești într-o situație jenantă.

Povestea Vulturului: învățăturile adânci despre reziliență și transformare personală

Rezilienta si transformare personala

Descoperă povestea vulturului și învățăturile adânci despre reziliență și transformare personală în fața provocărilor vieții. Află cum vulturul se reinventează pentru a-și prelungi zborul, oferind inspirație și curaj pentru depășirea obstacolelor.

Psihoterapia pentru adulți: Cum să îți îmbunătățești viața

Psihoterapia pentru adulți -Explorând căile vindecării

Psihoterapia poate oferi numeroase beneficii adulților în diferite aspecte ale vieții lor, să își îmbunătățească relațiile interpersonale, să gestioneze stresul și să își descopere resursele interne pentru o viață mai împlinită și sănătoasă. Aflați mai multe despre beneficiile psihoterapiei pentru adulți.

Masajul Deep Tissue: soluția pentru o viață mai relaxată, mai echilibrată și productivă

Masajul Deep Tissue

Masajul Deep Tissue poate fi o soluție eficientă dacă te simți obosit, tensionat stresat, ai dureri musculare și lipsit de energie,stai mult timp la birou, în fața calculatoruluieea ce poate duce la o postură necorespunzătoare, la dureri musculare și la o scădere a productivității.

Terapia de cuplu: Soluția pentru o relație mai puternică și mai satisfăcătoare

Terapia de cuplu

Terapia de cuplu este un instrument puternic care poate ajută cuplurile să îmbunătățească comunicarea, să rezolve conflictele și să construiască o relație mai puternică și mai satisfăcătoare