Psihoterapie Adulti

Sesiunile de psihoterapiei individuala pentru adulti vă ofer o cale sigură și prietenoasă de a depăși obstacole și de a redobândi controlul asupra vieții dumneavoastră. Să construiți un drum care se potrivește viziunii dumneavoastră de viață și aspirațiilor personale, pentru ca apoi să puteți avansa încrezători pe acest drum.
programare
Psihoterapie adulti
Psihoterapie adulti

De ce să alegi sesiunile de psihoterapie adulti?

În viața adultă, fiecare dintre noi ne confruntă cu provocări unice, iar adesea acestea pot părea copleşitoare, generând anxietate sau simţim că suntem cu resurse limitate. Indiferent dacă resimțiți stres la locul de muncă, dificultăți în relații sau suferiți de tulburări ale stării de sine, sesiunile de psihoterapie adulti pot fi un instrument prețios pentru a vă ajuta să navigați cu succes prin aceste momente dificile. Prin demersul terapeutic, veți experimenta transformări semnificative, veți descoperi emoții profunde și resurse interioare pe care le veți utiliza pentru a înfrunta cu încredere complexitatea vieții.

 

Ce teme abordam în sesiunile de psihoterapie individuala pentru adulti?

 • traumele majore;
 • anxietățile exacerbate de panică;
 • teamă de abandon;
 • lipsa de control asupra emoțiilor
 • teamă de a nu fi respins;
 • conflictele relaționale;
 • conflictele interne;
 • incapacitatea de stabilizare a încrederii/imaginii/stimei de sine;
 • imposibilitatea de reglare a emoțiilor;
 • dependențele afective;
 • patternurile sociale toxice;
 • stres cotidian;
 • problemele de alimentație sau sexuale;
 • teamă de boală;
 • teama de moartea.

 

Beneficiile psihoterapiei pentru adulți

 • Dezvoltarea Abilităților de Gestionare a Stresului: Vom lucra împreună pentru a identifica tehnici eficiente de reducere a stresului și a anxietății în viața de zi cu zi.
 • Cresterea Stimei de Sine: Vă voi sprijini în construirea unei imagini pozitive despre dumneavoastră și în dezvoltarea încrederii în propriile capacități.
 • Îmbunătățirea Relațiilor: Voi explora dinamica relațională și vă voi ajuta să dezvoltați abilități de comunicare și empatie.
 • Explorarea Sinei Interioare: Prin discuții profunde, veți avea ocazia să descoperiți mai multe despre propria personalitate, valori și motivații.
 • Găsirea Sensului și Direcției: Voi explora împreună sensul vieții voastre și vom lucra pentru a vă defini și atinge obiectivele personale.
 • Sprijin și ȋnțelegere: Vei avea un spațiu sigur și confidențial în care poți împărtăși liber și fără judecată. Te voi asculta cu atenție și te voi sprijini ȋn acestă călătoriei.

 

Cum lucrez în cadrul sesiunilor de psihoterapie adulti

Folosesc o abordare din psihoterapie pozitivă și psihodinamică, combin diferite tehnici terapeutice pentru a vă oferi cea mai potrivită formă de suport personalizată care vi se potrivește. Tehnicile folosite ȋn psihoterapia pozitivă sunt: tehnici de psihodinamică, tehnici de comunicare, tehnici de întrebare și răspuns, un chestionar al abilităților cognitive actuale, tehnici de psihanaliză, schema therapy, tehnici din cognitiv-comportamentală, terapii de scurtă durată, terapii de cuplu, tehnici de art-terapie, tehnici de vizualizare, tehnici de relaxare și tehnici de coaching.

Acest parcurs în demersul psihoterapeutic vă va ajuta să vă cunoașteți hartă mentală și să înțelegeți cum s-au format aceste conflicte interioare, precum și modul în care acestea au influențat viața dumneavoastră. Apoi, veți învăța să descoperiți resursele interioare și să vă stabiliți noi obiective de viață personale. Vă asigur că veți reuși să construiți un drum care se potrivește viziunii dumneavoastră de viață și aspirațiilor personale, pentru ca apoi să puteți avansa încrezători pe acest drum.

 

Cum incepeti

Pentru a începe această minunată călătorie de transformare și autodescoperire, vă invit să mă contactați prin formularul de pe site sau să sunați numărul de telefon indicat. Cu mare bucurie, vă voi programa prima ședință de psihoterapie adulti, unde vom discuta despre nevoile și așteptările dumneavoastră.

În cabinetul meu, veți găsi un spațiu sigur si prietenos, plin de dezvoltare și sprijin, unde puteți împărtăși fără teamă și fără judecată. Aici, veți primi ghidarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge potențialul maxim și pentru a vă bucura de viață autentică și plină de bucurie.

Apelează cu încredere la serviciile mele de psihoterapie pentru adulți. Sunt aici pentru a vă însoți în această minunată călătorie de autodescoperire și dezvoltare personală.

 

Dorești să afli mai multe despre cum te ajută psihoterapia? Te invit să aflii mai multe detalii ȋn acest articol “Psihoterapia pentru adulți: Cum să îți îmbunătățești viața”.

 

 

Călătoria spre tine şi spre aspiraţiile tale începe aici

Programează o consultație

Nu  te lăsa dominat de problemele tale care îți afectează calitatea vieții?  Este timpul să iei măsuri pentru a-ți îmbunătăți starea de bine și a-ți redobândi controlul asupra vieții tale. Contactează-ma astăzi pentru a afla mai multe informații și pentru a programa prima ta sesiune de psihoterapie.

Am să fiu sprijinul tău și te voi ghida pe drumul către o viață mai plină de satisfacții și împliniri.

Programare
Psihoterapeut Bucuresti- Elena Riba