Servicii de masaj teraputic și de relaxare

Abhyanga – Masaj Ayurvedic Indian

 

Masajului Ayurveda – Abhyanga  din punct de vedere profilactic contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la menținerea unei stări generale de bine. Prin abordarea holistică a întregului organism, acest masaj promovează armonia între corp, minte și spirit, susținând un trai echilibrat și sănătos.

Cu efectele sale terapeutice și revitalizante, masajul Ayurveda Abhyanga devine o experiență unică și profund benefică pentru întregul sistem al ființei umane.

Mai multe detalii
back massage istock 172339909 min scaled resize optimized
closeup man having back massage during spa treatment wellness center optimized

Masajul Deep Tissue

 

Masajul Deep Tissue este o formă intensă și terapeutică de masaj care se concentrează pe straturile adânci ale țesutului muscular și ale fasciei.

Acest tip de masaj are scopul de a elibera tensiunea musculară cronică și de a înlătura aderențele și nodurile tensionate care pot provoca disconfort și durere. 

Masajul Deep Tissue poate ajuta la restabilirea mobilității și flexibilității musculare, reducerea inflamației și ameliorarea durerilor cronice.

Mai multe detalii

Masajul  terapeutic spate  cu pietre vulcanice

 

Masajul terapeutic spate cu pietre vulcanice oferă o abordare noninvazivă, bazată pe capacitatea naturală a organismului de a se vindeca. Această tehnică de masaj îmbunătățește diagnosticul pus de medic și utilizează o varietate de modalități și proceduri concentrate pe tratamentul afecțiunilor medicale.

Efectele benefice ale acestui tip de masaj nu se resimt doar pe durata ședinței, ci și pentru o perioadă îndelungată după aceea. Masajul terapeutic spate cu pietre vulcanice îmbunătățește amplitudinea mișcărilor articulare, elasticitatea structurilor moi periarticulare și stimulează metabolismul local. Astfel, acesta oferă beneficii pe termen lung pentru sănătatea și bunăstarea corpului.

Mai multe detalii
Masajul terapeutic spate cu pietre vulcanice
CĂLĂTORIA TA CĂTRE ECHILIBRUL INTERIOR ȘI ARMONIA CU NATURA

Programează un masaj

Evită să lași stresul și presiunile mentale de peste zi să perturbe armonia corpului, echilibrul emoțional și stabilitatea interioară! Acordă-ți un moment pentru tine și începe călătoria către o stare de echilibru și revigorare.

Programare
Psihoterapeut Bucuresti- Elena Riba

Declinare de responsabilitate:

Vă rugăm să rețineți următoarele reguli referitoare la reprogramarea, anularea și întârzierea la o ședință de masaj:

  1. Dacă doriți să reprogramați sau să anulați o ședință, vă rugăm să ne informați cu cel puțin 24 de ore înainte de programare. Dacă anunțați anularea sau reprogramarea în acest interval de timp, vom fi în măsură să vă returnăm plata efectuată.
  2. În cazul în care efectuați plata pentru o ședință în momentul programării și nu o reprogramați cu cel puțin 24 de ore înainte, vă rugăm să aveți în vedere că plata pentru acea ședință va fi considerată finalizată și nu va putea fi returnată.
  3. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care programați o ședință și nu efectuați plata la momentul programării, nu o reprogramați sau nu o anulați cu cel puțin 24 de ore înainte de ședință și nu vă prezentați la sesiunea de masaj, veți fi responsabil de plata integrală a acelei sesiuni.
  4. În ceea ce privește întârzierile, vă informăm că acestea nu pot fi recuperate. Pentru a ne asigura că putem oferi fiecărui client o experiență plăcută și eficientă, vă rugăm să vă prezentați la timp la ședința de masaj.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și respectarea acestor reguli.

Contact