Masaj Terapeutic cu Pietre Vulcanice

 
Masaj terapeutic cu pietre vulcanice – o tehnica de masaj care oferă o abordare noninvazivă, bazată pe capacitatea naturală a organismului de a se vindeca.  
programare
Masaj terapeutic cu pietre vulcanice

Masajul terapeutic cu pietre vulcanice este  un tip de terapie prin masaj. Această tehnică de masaj îmbunătățește diagnosticul pus de medic și utilizează o varietate de modalități și proceduri concentrate pe tratamentul afecțiunilor medicale. 

Masajul terapeutic cu pietre vulcanice este folosit pentru relaxarea generala, in special pentru relaxarea muschilor tensionati, ori a tesuturilor moi, deteriorate din intregul corp. Acționează asupra musculaturii spatelui, umerilor și gâtului, având efecte benefice ce contribuie la ameliorarea durerii și la îmbunătățirea posturii corporale. Căldura emanată de pietrele vulcanice ajută la relaxarea mușchilor și la eliberarea tensiunii locale acumulate.

Efectele benefice ale acestui tip de masaj nu se resimt doar pe durata ședinței, ci și pentru o perioadă îndelungată după aceea. Masajul terapeutic spate cu pietre vulcanice îmbunătățește amplitudinea mișcărilor articulare, elasticitatea structurilor moi periarticulare și stimulează metabolismul local. Astfel, acesta oferă beneficii pe termen lung pentru sănătatea și bunăstarea corpului.

 

Sedinta de masaj terapeutic cu pietre vulcanice oferă o serie de beneficii remarcabile pentru sănătate și bunăstare.

  1. Intensificarea circulației sanguine și limfatice: Prin aplicarea pietrelor vulcanice și mișcările specifice ale masajului, acesta stimulează circulația sângelui și limfei în organism. Aceasta contribuie la eliminarea toxinelor și a deșeurilor acumulate în țesuturi, sprijinind procesul natural de detoxifiere.
  2. Relaxarea mușchilor suprasolicitați: Căldura emanată de pietrele vulcanice și mișcările ritmice ale masajului ajută la relaxarea și destinderea mușchilor tensionați. Aceasta poate reduce spasmele și contracturile musculare, oferind un sentiment de relaxare profundă și alinare a disconfortului muscular.
  3. Creșterea flexibilității articulațiilor: Masajul terapeutic spate cu pietre vulcanice poate contribui la îmbunătățirea flexibilității articulațiilor prin relaxarea țesuturilor adiacente și prin stimularea circulației sanguine în zona respectivă. Aceasta poate facilita mișcările mai libere și mai fluide ale articulațiilor, contribuind la îmbunătățirea mobilității.
  4. Reducerea perioadei de recuperare postoperatorie: Masajul terapeutic spate cu pietre vulcanice poate fi un complement eficient în procesul de recuperare postoperatorie. Prin reducerea inflamației, stimularea circulației și relaxarea mușchilor, acesta poate ajuta la accelerarea vindecării și la restabilirea funcționalității normale a țesuturilor afectate.

 

CONTRAINDICAŢII 

  • Procese inflamatorii importante – artrite specifice post-traumatice, psoriazis, lupus eritematos, spondilită anchilozantă, boala Reiter, bursite;
  • Calcifieri periarticulare şi musculare;
  • Probleme grave ale coloanei vertebrale- programate pentru operatie;
  • Sarcina;
  • Probleme dermatologice.

 

Durata sesiunii de lucru pentru masaj terapeutic cu pietre vulcanice: 30 min

Daca iti dorești te eliberezi de durerea spatelui și sa-ti restabilesti o postura mai buna, programeaza-te acum la o sesiune de masaj terapeutic cu pietre vulcanice. Citește acest articol – Eliberează durerea și restabilește postura: Beneficiile masajului terapeutic zonal cu pietre vulcanice

 

Sursa foto

CĂLĂTORIA TA CĂTRE ECHILIBRUL INTERIOR ȘI ARMONIA CU NATURA

Programează un masaj

Nu lăsa ca echilibrul organismului, echilibru emoțional și stabilitate interioară sa fie afectate de stresul si tesiunile psihice de peste zi! Rezervă-ți acum timp pentru tine și începe călătoria către echilibru și revitalizare prin Masajul Terapeutic al spatelui cu pietre vulcanice .

Programare
Psihoterapeut Bucuresti- Elena Riba