Tarife servicii de psihoterapie și cosiliere adolescenți și familie

 

Prin servicii mele de psihoterapie, mă angajez într-un efort continuu de a contribui la crearea copiilor abandonați și tinerilor din cadrul sistemului de servicii sociale.

Psihoterapeut Bucuresti- Elena Riba

În semn de solidaritate și responsabilitate socială, dedic 10% din veniturile mele către sprijinirea organizației „Filiala Română AMURTEL, Asociația de Ajutor AMURTEL România”.

Serviciile acesate de dvs. ptentru a vă găsi echilibru şi satarea de bine, va ajuta implicit  acestă asociaţie.

Programare

Pachete promoționale

În viață, fiecare problemă are mai multe căi de rezolvare: unele sunt parțiale, altele totale, iar altele oferă soluții doar pe termen scurt.

Sunt adesea întrebată câte ședințe sunt necesare pentru a rezolva o problemă. Răspunsul variază, deoarece unele dificultăți pot fi depășite într-o singură întâlnire, în timp ce altele necesită mai multe ședințe pentru a găsi rezolvarea potrivită.

Plecând de la această înțelegere, am dezvoltat pachetele de servicii psihologice, fără a compromite calitatea sau profesionalismul acestora. Mi-am propus să fac serviciile psihologice accesibile pentru toți cei care doresc să investească în bunăstarea lor mentală.

Pachet 6 sesiuni – 1.140 lei

Detalii

Precizare

Vă rog să rețineți următoarele reguli referitoare la reprogramarea, anularea și întârzierea la o sesiune de psihoterapie şi consiliere:

  • Plata se face după programarea stabilită împreună cu terapeutul, fie în cabinet sau telefon. Plata se poate efectua prin plata ȋn cabinet sau  prin transfer bancar. În cazul plății prin transfer bancar, veți primi contul bancar pentru efectuarea plății, iar apoi trebuie să trimiteți dovada de plată pentru a primi factura. Vă rugăm să rețineți că plățile pentru serviciile rezervate și achitate, dar neutilizate, nu sunt rambursabile.
  • Pentru a reprograma o ședință, te rugăm să ne anunți cu 24 de ore înainte de programare. Zilele și orele programărilor sunt stabilite în comun acord și de obicei rămân aceleași pe parcursul procesului terapeutic. Aceste aspecte sunt discutate în prima ședință și au un rol important în stabilirea relației terapeutice.
    În ceea ce privește întârzierile, acestea nu se recuperează.
  • Anunțați anularea sau reprogramarea cu cel puțin 24 de ore înainte de ședință. Dacă nu anunțați în acest interval de timp sau nu vă prezentați la ședință fără a o reprograma, plata efectuată nu va fi returnată, respectând astfel angajamentul asumat la prima întâlnire cu terapeutul.
    În cazul în care plătiți pentru fiecare ședință la momentul programării și nu o reprogramați cu cel puțin 24 de ore înainte, veți efectua plata pentru ședința respectivă.
  • Conform Contractului cadru aprobat de Ministerul Sănătății, și Normele la contractul cadru, aprobate de Ministerul Sănătății, ședințele de psihoterapie sunt considerate, alături de cele de logopedie și kinetoterapie, servicii conexe actului medical și nu pot fi decontate de către CNAS.

Vă mulțumesc pentru înțelegere!