Ebook gratuit

 

 Calea către înălțimi:O poveste despre curaj și bariere interioare

 

Descoperă convingerile limitative care te blochează și obține libertatea de a-ți atinge potențialul maxim! 

 

Vrei să-ți atingi obiectivele, dar simți că ceva te ține pe loc?

Te-ai simțit vreodată blocat/ă sau nesigură din cauza unor gânduri negative despre tine sau despre lume?

Crezi că nu ești demn de iubire, eviți relațiile sau să te complaci în relații nesănătoase?

 

Dacă da, acest ebook este pentru tine.

 

blue email with bell notification icon 3d background illustration
 

Unde  îți trimit Ebook-ul

 

Harta relatiilor de cuplu

Cu ajutorul acestui ebook, vei învăța cum să:

 

  • Cum să identifici convingerile tale limitative 
  • Cum să depășești convingerile limitative și să îți dezvolți o gândire pozitivă
  • Cum să-ți dezvolți încrederea în sine și stima de sine
a man with a light on his head

Ce spun alții

Am venit cu multe neclaritatii, confuzii si indoielii, acum am reusit sa am incredere in mine. Am reusit sa-mi gasesc resursele, mi-am depasi limitarie, am incredere in mine ca pot face orice doresc imi doresc daca vreau. Am fost ghidata catre profunditatea sufletului meu, sa caut in colturi in care am inchis lucruri, apoi sa pot sa le scot si sa le eliberez. Totul a avut ca scop final descoperirea “prosperitatii pe toate planurile”. Acum pot spune ca am venituri semnificative in domeniul financiar, mai multa dragoste impartasita alaturi de persoanele dragi, relatii mai bune si durabile si pot zambii vietii. Vreau sa-ti multumesc, pentru rabdarea si meticulozitatea cu care m-ai ghidat. Va doresc multa sanatate, iubire, fericire, impliniri si prosperitate!

Magda, 45 ani  -noiembrie 2019

Am cunoscut-o pe D-na Elena intr-un moment in care aveam mare nevoie de echilibru in viata mea. Ma axam prea mult pe ceea ce credeam ca au nevoie ceilalti de la mine si prea putin pe ceea ce-mi doream eu pentru mine.
D-na Elena m-a indrumat prin tainele autocunoasterii. Este greu de crezut cu cata ingaduinta, blandete, generozitate si intelepciune m-a sprijinit pentru a-mi depasi credintele limitative, ca apoi sa imi gasesc calea. Acum fac pasi concreti in aflarea armoniei si a echilibrului interior. Atitudinea mea generala fata de ceea ce se intampla in jurul meu s-a schimbat. Cei apropiati ma surprind uneori spunandu-mi ca ma comport de parca “exista o solutie pentru orice situatie”. Pai… asa si este! Nimic din ceea ce apare nu este o problema, doar ceva ce se va rezolva daca actionezi la timp, facand ceva concret, de o maniera corecta si cu buna credinta – unul dintre sfaturile D-nei Elena 🙂

Gina 39 de ani- august 2016

Cu ajutorul Elenei Riba am reusit sa descopar multe tipare toxice si cauzele lor. Impactul lor asupra vietii mele de adult era unul de nesiguranta, neincredere si instabilitate emotionala.
Rezolvarea a venit dupa o munca punctuala, eficienta care m-a transformat intr-un om mult mai sanatos si mai relaxat. Am invatat sa ma accept si sa gestionez mult mai bine toate aspectele vietii mele. Am fost suprins de fiecare data de tehnicile aplicate si consider in mod obiectiv, ca Elena este o dovada de profesionalism si inovatie in ceea ce priveste terapia si consilierea.

Alexandru 30 ani –  2021

femeie care sta pe scaun

Cine sunt eu să vorbesc despre acest lucru?

 

Sunt Elena Riba, cu o formare extinsă în psihoterapie pozitivă, terapie comportamentală şi terapie transgeneraţională.

Am ales să mă îndrept spre domeniul psihoterapiei atunci când mi-am dat seama că ceva lipsea din povestea mea. Lipsea subiectul! Această conștientizare mă determinat să-mi construiesc o viață care să răspundă nevoilor și aspirațiilor mele, creând o poveste coerentă și semnificativă pentru mine.

În terapiile pe care le conduc, observ adesea, că omenii vorbesc despre provocări şi obstacole care îi împiedică în realizarea viselor, dorințelor și dezvoltarea propriului drum personal.

Atunci când întreb ce îi oprește, răspunsul obișnuit este: “TREBUIE să fac asta…” sau “TREBUIE să fac asta…”. Şi, întreb din nou: „Şi tu, pe unde mai încapi pe lângă acest TREBUIE?”, „Ce se întâmplă dacă nu TREBUIE să faci asta…?”. Aşa, ajungem să definim acest TREBUIE ca o normă socială, în care TREBUIE însemna „să fiu/devin/aliniez într-un anumit fel”.

Învăţam acest model “TREBUIE-NORMĂ” încă din copilărie, uitându-ne pe noi înșine și ascunzându-ne dorințele, visurile și aspirațiile în adâncul subconștientului. Ne deconectăm de acestea și implementăm normele sociale pentru a fi acceptați, iubiți și bine văzuți. Adoptăm convingeri și credințe, cum ar fi: “Nu merit să fiu iubit pentru cine sunt, ci pentru ce dețin!”, “Nu sunt destul de bun!” sau “Nu sunt suficient de pregătit pentru a câștiga bani mulţi!”, şi multe altele.

Cu toții purtăm cu noi un set de convingeri/credinţe, care s-au dezvoltat în interacțiunea cu cei din jurul nostru de-a lungul timpului: în copilărie, în grupuri, în societate, la locul de muncă. Multe dintre aceste convingeri limitative ne cer să fim într-un anumit fel pentru a fi acceptați, iubiți și conectați cu ceilalți. Ne restricționează în diferite aspecte ale vieții noastre, ne fac să ne simțim lipiți de putere și ne împiedică să nu ne exprimăm autentic, să realizăm ceea ce ne dorim cu adevărat.

Toate aceste convingeri/credinţe sunt adesea doar presupuneri false ale minţii, derivate din gânduri iraționale.

Cum ar fi pentru tine să depășești aceste credințe și să îţi urmezi cu autenticitate propriul tău drum? Cum ar arăta viața ta, eliberat de aceste convingeri?

Veste bună este că aceste convingeri/credințe pot fi schimbate și, astfel, poți avansa cu încredere, curaj și autenticitate pe propriul tău drum.

 

 Am creat această resursă gratuită pentru că știu cât de greu poate fi să te lupți cu convingerile limitative. Eu însămi am trecut prin această experiență și știu cât de mult poate afecta încrederea în sine și potențialul unui om.

În acest Ebook, vei afla de la un om care a depășit convingerile limitative și a atins obiectivele sale. Vei învăța cum să identifici convingerile tale limitative, cum să depășești convingerile limitative și să îți dezvolți o gândire pozitivă si  cum să-ți dezvolți încrederea în sine și stima de sine

Dacă ești gata să faci o schimbare în viața ta, începe astăzi să descarci

 

Calea către înălțimi:O poveste despre curaj și bariere interioare