Resurse utile

 

Accesează chestionare, teste, articole, ghiduri și materiale valoroase despre dezvoltare personală, parenting, relații și sănătate mintală.

Contact

Teste de Autoevaluare

Accesați diferite teste și chestionare pentru a vă evalua nivelul de stres, anxietate, depresie sau alte aspecte ale sănătății mentale. Acestea vă pot oferi o perspectivă inițială asupra stării dvs. emoționale.

Blog

Citiți povești de succes din experiența mea terapeutică, pentru a înțelege mai bine modul în care terapia poate avea un impact pozitiv în viața cotidiană.

Blog

Articole Educaționale

Descoperiți o colecție de articole informativ-educative pe teme variate de psihologie, terapie și sănătate mentală, pentru a vă informa și înțelege mai bine procesele mentale.

  1. Stirisanatate.ro: Site-ul StiriSanatate.ro publică articole și materiale utile din domeniul psihologiei, menite să te ajute să ai grijă de sănătatea ta mintală și emoțională. Vei găsi aici sfaturi de la experți pentru gestionarea stresului, depășirea anxietății, dezvoltarea personală, relații armonioase.

Sugestii de Lectură

Explorează lista de cărți, articole științifice sau podcast-uri recomandate pentru a vă menține interesul pentru dezvoltarea personală și înțelegerea psihologiei umane.

Exerciții de Relaxare

Descărcați ghiduri audio sau video pentru tehnici de relaxare, meditație și respirație. Acestea vă pot ajuta să gestionați stresul și să vă îmbunătățiți starea generală de bine.

Resurse Pentru Copii și Familie

Găsiți sfaturi și strategii pentru a sprijini dezvoltarea emoțională și relațională a copiilor dvs., precum și pentru a menține armonia în cadrul familiei.

Bibliografie Selectivă

O listă de cărți recomandate în domeniul psihologiei și dezvoltării personale, pentru cei interesați să aprofundeze anumite subiecte.

Evenimente și Webinarii

Fiți la curent cu evenimentele viitoare, inclusiv seminarii online și webinarii interactive pe teme relevante pentru sănătatea mentală și dezvoltare personală.

Link-uri Utile

O colecție de link-uri către organizații, instituții și resurse externe specializate în sănătate mentală, pentru a vă oferi o perspectivă mai amplă asupra domeniului.