Povestea mea

Calătoria

Un om simplu care a trecut prin tot felul de nevoi, de frici şi temeri, prin momente de confuzie şi îndoială. Am plâns, am suferit, m-am frământat şi de multe ori m-am învinuit, m-am certat…. Am pierdut de multe ori drumul în viaţă …..

Într-o zi…. m-am săturat de tot ce exista până în acel moment în viaţa mea, de felul in care ma simteam….. Mi-am zis… “este timpul să găsesti soluţii…sa te regasesti…sa stii cine esti..cine vrei sa fii..” .

Am început să citesc, să învăţ cum mă pot înţelege, cum pot face faţă situaţiilor existente. Cu timpul am înţeles că aceste experienţe făceau parte din drumul transformării interioare, mai bine zis din drumul vieţii personale ce conduce pas cu pas la cunoaşterea de sine-“Transformarea spre maturitatea spirituală!”, treptat, pe nesimţite, aceasta a devenit o integrare în cotidianul vieţii de zi cu zi.

Aşa, am descoperit că pot face lucrurile să se mişte în favoarea mea, că pot să gust din împlinirea transformării interioare, care mi-a adus pacea sufleteasca, că pot fi mai bună şi fericită, şi mai ales că sunt pe deplin responsabilă de viaţa mea şi deciziile mele.

Ce fac în prezent

În prezent susţin sesiuni individuale care au ca scop identificarea cauzelor originale ale tiparele, pattern-urile şi blocajele energetice create de-a lungul timpului, ce împiedica transformarea oricăror convingeri iraţionale şi pot limita dezvoltarea armonioasă şi împlinirea atât ȋn viaţa personală, cât şi în cadrul relaţiilor sociale.

Cea ce este  important, este ca tu să fii liber și stăpân asupra propriului tău destin, astfel, vei reuși să te eliberezi de capcanele trecutului, de blocajele mentale, de tiparele mentale. Pentru toate acestea ai nevoie de o nouă viziune asupra propriei tale vieți.

Ce nevoi se rezolvă în sesiunile individuale de  uniune cu sinele și dezvoltare personală

Sesiunile  aduc metode practice, tehnici simple și eficiente ce împletesc domeniul psihologiei cu ştiinţa  câmpului energetic, pentru a-ţi accesa resursele interioare, care se găsesc în stare latentă în mintea subconștientă şi sufletul tău. Odată scoase la lumină și folosite în mod corespunzător , devin sursa bunăstării și a puterii tale interioare.

Alte servicii pentru susţinerea bunăstării tale le găseşti aici.

Cu drag!

Trapeut acreditat -Elena Riba

Lasă-mi adresa de e-mail și te voi contacta.