Misiune

Misiunea mea

Pasiunea pentru oameni se traduce pentru mine în contribuţia pe care vreau să o aduc în vieţile lor. Orice interacţiune umană este pentru mine o ocazie de a oferi ceva semnificativ şi valoros persoanei respective, fie prin terapiile de manualitate sau prin sesiunile de autocunoaştere, sunt aspecte ce ar putea să sprijine o persoana să obţină ceea ce îşi doreşte.

Cabinet psihoterapie in Bucuresti

Cele patru principii – sănătate, putere, frumusețe și echilibru sunt elementele de bază ce sprijină ființa umană. În ciuda aparențelor, aceste idealuri nu dispar niciodată cu desăvârșire, ci sunt adesea neglijate, ca urmare a efectelor și dinamicii vieții moderne. Sănătatea, puterea și echilibrul sunt esențiale atât pentru finalizarea celor mai nesemnificative sarcini, cât și pentru atingerea celor mai înalte aspirații.

Ce vei gasi în cabinetul Energyvita

  • Consiliere psiho-spirituala “Fii autentic!” O adevărată călătorie a conştientizării care îţi spune că ai abilitatea înnăscuta de a te vindeca; de a deschide conştiinţa; de a ne iubi pe noi înşine; de a iubii; de a iubii pe alţii; de a avea relaţii sănătoase, armonioase şi durabile. Când eşti orientat prin acest proces are loc o trezire la realitate. Este necesar să înţelegi că nu este o terapie în care eşti limitat, ci este o cale unică, profundă şi sigură de a stimula sănătatea optimă, echilibrul interior şi a descoperi că tu contezi şi spui: “Viaţa mea are un scop!”
  • Analiza Cuantică a Destinului–  O un tablou complet a hartii persononale care compune o persoană în totalitatea sa, ca unicitate. Fiecare individ a venit pe lume cu atuurii şi talente care sunt înscrise în codurile psihomatrice. Atunci, când acea persoană are acces la aceasta, poate folosi psihomatricea din plin în evoluţia sa, atât pentru bunăstarea materială cât şi cea spirituală.
  • Masaje & Terapii Efectul masajului şi terapiilor aduce în organism relaxarea musculaturii, activarea circulației sangvine și limfatice, precum și relaxare fizică și psihică.
  • Evaluarea Starii de Stanatate Celular si Energetic – prin Q.R.M.A. Are ca principiu de funcţionare analiza cuantică a rezonanţei magnetice ce colectează câmpul magnetic slab şi citeşte oscilaţiile electromagnetice din corp produse de fiecare moleculă, celulă sau organ, îl analizează şi determină starea de sănătate şi de asemenea, dezechilibrul psihofizic şi energetic al persoanei testate, având impact în PREVENIREA deteriorării organismului.
  • Suplimente terapeutice si de nutriţie Energy. O îmbinare a principiilor din Medicina Tradiţională chineza cu modernul din domeniul bioenergeticii, homeopatiei şi crisoterapiei ce realizează o acupunctură lichidă deoarece, aşa cum procedează acele de acupunctură prin sistemul de regenerare tip “pentagramă”, substanţele din aceste produse optimizează organismul prin reechilibrare energetică, îndepărtează cauza dezechilibrului care dat de apariţia bolii în câmpul informaţional şi mobilizează rezervele de energie şi informaţie ale organismului.
  • Inner Balance Tehnique– Este un program holistic, care are la bază o integrare perfectă între teoria MTC (medicina tradiţională chineză), formele qigong-ului dinamic şi terapeutic, gimnastică terapeutică din kinetoterapie şi meditaţie. Împreună lucrează în aşa fel încât aduce starea de echilibru între minte şi corp.
  • Recuperare Medicală sau Kinetoterapie este o etapă esenţială în tratamentul afecţiunilor neuro-musculo-scheletale. Organismul este stimulat să-şi reia activitatea circulatorie şi metabolismul normal pentru redobândirea mobilităţii articulare şi musculare după intervenţii chirurgicale, după afecţiuni ale coloanei sau traumatisme ce limitează mobilitatea corpului.

Riba Elena

Putem lua legătura prin:

Tel: 0722907110

E_mail: [email protected]

Lasă-mi adresa de e-mail și te voi contacta.