Conştientizarea Sinelui prin Pranic Healing

Master Choa Kok Sui, fondatorul Pranic Healing, ne spune că este arta ce utilizează Legile Naturii pe care oamenii le-au uitat sau nu sunt conştienţi de ele. Legile Naturii sunt înscrise în noi şi este timpul să le folosim conştient.

Conştientizarea Sinelui este un salt cuantic, o amplificare a conştiinţei. Este un proces gradat de fuziune între ştiinţă, spirit şi metode de lucru energetice antice pentru ai ajuta pe oameni să-şi deschidă conştiinţa.

Dar ce este conştiinţa, ne întrebam?

Există o putere interioară în fiecare dintre noi care ne dă viaţă, ne face inima să bată, ne animă emoţiile şi face sângele să curgă în vene, ne hrăneşte corpul cu energie, ne îndemnă să căutăm adevărul din noi, ne împinge în această direcţie, fără ca noi să conştientizăm. Această conştiinţă înseamna conştientizarea, iar conştientizarea înseamnă atenţie. Deci, este primordial să observ, să fiu atent la CINE SUNT.

 Am ajuns aici, în acest punct al vieţii mele, îmi pun întrebări: Oare, sunt convingerile limitative şi percepţiile pe care le-am împrumutat neprocesate şi neintegrate la nivelul minţii?, Sunt refulările dezechilibrului emoţional, care mă seacă de energie când se declasează pe baza unei percepţii, care nu a fost procesată?, Sunt mecanismele de apărare pe care le-am dezvoltat?, Sunt bolile şi dizarmonia din viaţa mea?, Sunt fricile, traumele, anxietatea, depresia şi frica de a eşua?, şi multe alte întrebări e nasc în dialogul interior al minţii.

Aceste dialoguri din minte ne epuizează, ne storc energetic că pe o lămâie. În acel moment, momentul de jos (deep- down) acesta inteligentă din noi ne îndeamnă să căutăm. În acel moment, dacă veţi observa nimeni nu va mai poate convinge, ci îţi spui este timpul să decid. Devii ferm!  Iţi spui: Nimeni nu mă poate obliga ce să fac. Deci, a venit timpul sa iei decizii.

  1. Decid să car după mine convingeri limitative, tipare, boli, percepţii deformate, stres, şi altele care m-au epuizat, mi-au adus atâta nefericire, stres… ?
  2.  Sau decid să formez o punte de legătură cu această inteligentă şi să-i dau o schemă, un plan pentru a mă ajuta?

Răspunsul,  ȋl va da fiecare singur.

Cum se desfăşoară sesiunile de Conştientizarea Sinelui

 Pas cu pas vei fi condus in fiecare sesiune de lucru, pentru a vedea că ceea ce aparent este o probleme sau un blocaj în viaţa ta, fie că este o problemă de natură fizică (boală), fie că este un comportament (tipar), un viciu, o criză de identitate sau orice ai numi tu ca ceva ce te frământă şi nu te lasă să mergi mai departe, îţi crează stres, anxietate, panică, depresie este de fapt, un portal. Ce este un portal? Un portal este o trecere de la exteriorul cotidian al vieţii agitate la interiorul profundităţii tale, acolo unde găsim toate adevăratele valori şi instrumente care să ne facă conştienţi să amplificăm conştiinţă pentru a vedea prin lentilele propriului nostru adevăr interior.

Procesul de lucru devine o adevărată călătorie a conştientizării care îţi spune că ai abilitatea înnăscuta de a te vindeca; de a deschide conştiinţa; de a ne iubi pe noi înşine; de a iubii; de a iubii pe alţii; de a avea relaţii sănătoase, armonioase şi durabile. Când eşti orientat prin acest proces are loc o trezire la realitate. Este necesar să înţelegi că nu este o terapie în care eşti limitat, ci este o cale unică, profundă şi sigură de a stimula sănătatea optimă, echilibrul interior şi a descoperi că tu contezi şi spui: “Viaţa mea are un scop!”

Metoda Conştientizării de Sine prin Pranic Healing, combina străvechile metode naturale de vindecare, introspecţie, autocunoaştere şi contemplare, lucru cu armonizarea şi echilibrarea sistemul energetic al chakrelor, meridianelor de acupunctură, fuziunea sufletul şi spirt, tehnici de respiraţie-meditaţie- relaxare cu atentia pe interior, metode de canalizare energetică îmbinată cu înţelegerea modernă a minţii noastre prin psiho-epistomologie şi nuroştiinţă. Tot acest proces are ca finalitate alinierea între rezonanţa inimii cu ceea ce simţim (emoţii), cu gândurile, limbajul şi cuvintele noastre.

În acesta aliniere si sincronicitate intre inima-emotii- minte, alinierea constientului cu subconstientul- momentul ACUM ŞI AICI, avem acces la cunoaşterea sinelui – codul incredibil al conştiinţei noastre şi ne putem servii de potenţialul acela din plin în toate acţiunile pe care le întreprindem.

Acesta călătorie spre sinele nostru, spre uriaşul nostru potenţial este înscris în natura umană care aşteaptă să fie descoperit pentru a crea adevărata schimbare pozitivă şi a ne manifesta din plin: sănătoşi, liberi de convingeri limitative, de percepţii culese din pattern, credinţe false şi multe alte lucruri ce ne limitează pentru a deveni prosperi şi abundenţi spirituali, a ne împlini în toate planurile vieţii pe acest Pământ.

Devenim cea mai bună variantă a noastră!

Vei fi condus de mine, Elena Riba- aici istoric profesional

Timp de lucru: 60 min

Preţ  sesiune: 150 lei