Ce este Inner Balance Technique

 Inner Balance Technique  un program holistic care oferă o cale de autocultivare ce presupune armonia între toate nivelurile ființei umane (fizic, psihic și spiritual) și progresul constant și natural al corpului. Putem spune că este o formă de meditație în mişcare si concentrare. Practica include forme dinamice, de respiratie, de concentrare si meditatie.
Formele de miscare sunt concepute pentru a armoniza și regla fluxul energiei vitale în corp, energie care joacă un rol important ca îngrijire medicală preventivă. Ele ajuta la creşterea imunităţii organismului şi de asemeni, pentru a armoniza si regla fluxul energiei vitale din corp, energie care joaca un efect benefic asupra sistemului nervos.

 Ce se înţelege prin simplitate şi profunzimea formelor

Prin simplitate şi profunzime se înţelege sincronizarea mişcărilor cu respiraţia şi atenţia interioară care activează starea de prezenţă ce pot da rezultate pozitive în planul fizic, emoţional şi spiritual. Concentrarea atenţiei pe mişcările corpului cu folosirea respiraţia este o punte de legătură între minte şi corp care facilitează intrarea într-o stare de echilibru şi armonie. În felul acesta, energia va putea să curgă liberă ceea ce ajută la regenerarea întregului organism.

Avantajele programului Inner Balance Technique (I.B.T)

 Inner Balance Tehnique este o integrare a formele Qi Gong-ului dinamic, gimnastică terapeutică din kinetoterapie, posturi fizice din tao yoga şi meditaţie. Acesta îmbinare a tehnicilor aduce starea de echilibru între minte şi corp. Efectuat cu consecvenţă şi ritmicitate,acesta tehnica conduce la rezultate uimitoare: îmbunătăţeşte mobilitatea articulara şi musculară; ajuta la creşterea imunităţii organismului şi de asemeni, dezvolta calm şi pace interioară; reduce anxietatea și depresia; se reface echilibrul energetic al întregului corp cu efect benefic asupra sistemului nervos; crește flexibilitatea, echilibrul și agilitatea organismului si de asemenea dezvolta calmul si pacea interioara.
Inner Balance Technique aduce în viaţa practicantului trei elemente esenţiale: sănătate, longevitate şi echilibru interior.Refacerea şi regenerarea organismului este posibilă atunci când energia vitală cu care ne naştem este în echilibru în plan psihic, emoţional şi spiritual.

Beneficii

  • Beneficiile respiraţiei sunt terapeutice pentru întregul corpul: contribuie la circulaţia sangvină şi susţine inima; ajuta corpul să dreneze canalele limfatice; efectuează un masaj profund; terapeutic al tuturor organelor interne şi stimulează ieşirea sângelui care stagnează în organe; stimulează circulaţia energiei prin meridianele asociate acestora; reglează pulsul şi bătăile inimii; măreşte capacitatea pulmonară şi ajuta la o ventilaţie mai bună la nivelul acestora;
  • Ajuta creierul şi sistemul nervos central prin stimularea secreţiei unor neurotransmiţători, cum ar fi serotonină, dopamină şi colinăintensifică microcirculaţia sângelui şi a energiei la nivelul creierului;
  • Întăreşte sistemul imunitar ajutându-l să producă globule roşii, globule albe şi celule T;
  • Inhiba eliberarea cortizolului şi altor hormoni ai stresului la nivelul suprarenalelor;
  • Ajută inima să diminueze efortul prin reglarea hipertensiunii arteriale;
  • Ajuta sistemul digestiv prin stimularea secreţiei de pepsina şi altor enzime digestive, facilitând asimilarea substanţelor nutritive;
  • Îmbunătăţeşte sistemul osteoarticular şi  mişcările corporale;
  • Întăreşte protecţia antioxidantă a organismului şi dublează secreţia de superoxid dismustază, cea mai puternică enzima antioxidantă din organism.

Pret

 Sesiune adulti:50 lei

Sesiune copii: 40 lei

Sesiune seniori:45 lei

Abonament adulti: 4sed- 180 lei

Abonament adulti :8 sed- 340 lei

Abonament senior:4sed- 160 lei

Abonament seniori: 8 sed-300 lei

Abonament copii: 4 sed-140 lei

Abonament copii: 8sed-280 lei

  Program: marti- ora 18.30

 Deoarece se lucreaza pe grupe mici, va rog programare prin telefon, mesaj, e_mail, wath’s ap

Vă aştept la sesiunile cursului Inner Balance Tehnique

Trainer/Instructor – Elena Riba
Pentru detalii 

Tel: 0722907110

Lasă-mi un mesaj cu ce probleme te confrunți, adresa de mail și numărul de telefon pentru a te contacta.