Cunoaste- ti valorile personale si faureste-ti destinul

Mulți oameni trec prin viață crezând că au experimentat situaţii de viaţă sau au greșit ȋn anumite situaţii şi trăiesc cu vina că au eşuat. Alţi trăiesc cu frica că vor eşua dacă vor face un anumit lucru în viaţa lor. Își doresc să poată schimba anumite lucrurile pe care le-au făcut, dar nu apreciază călătoria vieții lor. Oamenii obişnuiţi trăiesc în iluzii de câştig sau pierdere, sperând că vor obţine ceva ce cred că nu au- când în realitate ei au deja.

Adevărul este că măreția vieții tale așa cum este ea şi depășește cu mult orice fantezie pe care ai putea să o impui vreodată. Fiecare eveniment, indiferent dacă este provocator sau de susținere, este pe drum. Este instructiv, nu obstructiv. Funcționează PENTRU TINE, nu împotriva ta.
Atunci când extinzi conştiinţa însemna că se manifestă o parte mai mare din viziunea ta. Poate nu vei observa întotdeauna o corelare directă între ceea ce faci şi ceea ce se întâmpla, dar vei observa că o parte din ceea ce faci are o rază de acţiune mai mare şi mai largă, deoarece conştiinţa ta se extinde.

Alătură-te LIVE, joi, 28 octombrie la 19.30 ora României, pe platforma Zoom, unde îți voi arăta măreția de bază a călătoriei vieții tale. Nu există greșeli. Descoperiți cum fiecare persoană, loc, experiență din viața voastră face parte din acea capodoperă, ajutându-vă să vă construiți visul.


Teme abordate în webinar:


Valorilor personale:


Ce înseamna valorile personale în viaţa unei persoane;
Ce ne împiedica în manifestarea valorilor.

Fiecare persoană are un set de valori, care sunt perfecte pentru ea. Aceste valori nu sunt bune sau rele, sunt perfecte pentru tine. Şi da, vei constata că sunt diferite de a le altora.
Prin identificarea valorilor, înţelegi ce te-a adus până în acest punct al vieţii tale, dar şi ce te poate împiedica să creşti mai departe. Poţi să materializezi doar lucruri care sunt aliniate cu valorile tale, şi deci poţi să înţelegi cum să îţi stabileşti obiective sau de ce anumite obiective nu ai reuşit să le atingi. Îţi poţi valorifica potenţialul şi să aduci în această lume contribuţia ta unică pentru care ai un talent dat. Valorile îţi determina deciziile zilnice, săptămânale, lunare deci pe termen lung îţi determina destinul.


Dezideratele sociale:


Ce sunt dezideratele sociale;
Cum ne influenţează dezideratele sociale.

Sunt constructe ale societăţi care ne spun cum “ar trebi, ar fi bine” să ne trăim viaţa. Suntem programaţi printr-o gândire dihotomică în alb sau negru, bun sau rău, dar în realitate nu se poate să fi doar aşa, este imposibil să trăieşti conform acestora. A avea înţelegere a ceea ce sunt dezideratele şi cum le-am preluat, ne vor aduce o mai mare înţelegere despre felul în care ne-am format convingerile, cum ne influenţează percepţiile şi comportamentul în viaţa noastră. Cum ne blochează să ne maximizăm potenţialul creator.


Legile universale:


Ce sunt legile universale
Cum ne influenţează legile universale

Cum putem utiliza legile universale corelate cu valorile personale
Legile Universale sunt un fel de barometru intern după care noi funcţionam şi se pun în aplicare imediat ce noi facem vreo acţiune. Fiecare lege îşi are importanţa ei în viaţa noastră, atunci când ştii să lucrezi cu ele, creierul tău te va propulsa într-o nouă cuantă energetică. Adică vei ştii cum să îţi creezi propriul tău univers din care interacţionezi cu celelalte universuri umane. Legile universale vin în întâmpinarea noastră tocmai pentru a ne a ajuta să trăim în valorile noastre personale şi a ne împlini potenţialul.


Scopul webinar-ului;


Toate vieţile noastre sunt unice pentru a putea copia calea de la altcineva sau a ne supune altcuiva.
Pentru da sens vieţii tale, pentru a aduce plus valoare vieţii tale este nevoie să înveţi să îţi cunoşti valorile personale care sunt corelate cu Legile Universale.
Să înveţi să lucrezi cu ele în orice moment al vieţii tale pentru a-ţi maximiza potenţial creator.


Ce beneficii vei avea că vii la webinar:

  • Te ajuta să vezi situaţia în care te afli din ambele părţi ca un întreg;
  • Nu vei mai fi copleşit de situaţie;
  • Identificarea unor pattern-uri;
  • Vei ştii care sunt emoţiile şi starea mentală care favorizează situaţia să se creeze;
  • Vei ştii să foloseşti Legile Universale în echilibrarea situaţiilor în care te afli;
  • Vei avea posibilitatea de a îmbrăţişa noi idei, de a-ţi îmbunătăţii experienţa de viaţă şi de a-ţi dezvolta mintea;
  • Vei ştii să echilibrezi orice situaţie din viaţa ta;

Te rog, pentru înscrieri să foloseşti următoarele date de contact:
Elena Riba
E_mail: contact@energyvita.ro sau ribaelena7@gmail.com
Ţel: 0722907110- cu menţiunea: înscriere la webinar “Valorile îţi determină destinul!”. Vei avea acces la link-ul de înscriere de pe what’s ap.

Ma poti gasi pe pagina de facebook EnergyVita.ro

Lasă-mi un mesaj cu ce probleme te confrunți, adresa de mail și numărul de telefon pentru a te contacta.