Analiza Cuantică prezintă o un tablou al hartii personale, ce compune o persoană în totalitatea sa, ca unicitate. Fiecare individ a venit pe lume cu aturii şi talente care sunt înscrise în codurile sale numită psihomatrice. Atunci, când acea persoană are acces la aceasta, poate folosi psihomatricea din plin în evoluţia sa, atât pentru bunăstarea materială cât şi cea spirituală.

Prin analiza cuantică ai posibilitatea de a-ţi cunoaşte mai bine personalitatea, punctele tari şi talentele, obstacolele pe care trebuie să le depăşeşti, nevoile interioare, reacţiile emoţionale şi modurile în care te raportezi la ceilalţi, precum şi nivelul de energie cu care eşti investit în decursul unei evoluţii pe pământ. Cheia acestei analize este desluşirea misterului ce se află sub ochii tăi şi este înscris în datele personale – în psihomatrice.

Cum se desfăşoară sedinta de lucru

Se folosesc 3 indicatori importanţi pentru a întocmi analiza cuantica a destinului

1.Pătratul lui Pitagora

Este in fapt, o psihoanaliză numerică. Un sistem de analiza după data naşterii. Schema identifică principalele caracteristici ale unei persoanei, permite cunoaşterea personală aproape în totalitate, felul în care are posibilitatea de a face alegerile pentru a determina direcţia evenimentelor ce urmează.

2. Analiza tipologiilor ayurvedice,

Acesta analiza joacă un rol important în determinarea tipului de personalitate. Pe baza aceste tipologii persoană, va putea avea o vedere mai detaliată asupra sa şi câtă importanţa acordată sănătăţii. Manifestarea de personalitate susţine sănătatea atât corporală, cât şi pe cea mentală. Înţelegerea personalităţii aduce beneficii multiple atât în plan social cât şi în plan privat.

Din punct de vedere ayurvedic oamenii sunt împărţiţi în diverse tipologii constituţionale. Este foarte important să ştie din ce tipologie face parte, pentru a şti ce anume trebuie să mănânce (sau să întreprindă) ca să păstreze sănătatea sau să îmbunătăţească echilibrul interior. În Ayurveda această cunoaştere este esenţială, aşa cum în astrologie este importantă dată şi ora naşterii unei persoane.

3. Analiza asupra meridianelor energetice,

Dacă meridianele sunt în exces sau în carenta energetică va influenţa procesele psihosomatice şi felul în care se va deteriora vitalitatea organismului. Energia este forţa dinamica, care circulă prin tot organismul. Ea se afla la baza tuturor formelor de viaţă şi activităţii asociate vieţii. Ea este cea care reţine protonii, electronii şi neutronii într-un atom, deci formează materia. Astfel, se deduce că energia este cea care animă, face să vibreze şi să menţină atât planul anatomic cât şi fiziologic. Deci, energia nu se obţine din aspectele moleculare precum hrană şi aerul, ci din ceea ce numim esenţa lor “vibraţională”, adică electromagnetismul lor. Electromagnetismul este o forţă de intensitate care penetrează structurile atomice ale tuturor obiectelor, inclusiv ale atmosferei în care trăim, ce este strâns legată de energia care circulă prin organism. Prin urmare energia este baza tuturor formelor de vită din univers..

A cunoaşte harta energie prin analiza meridianelor energetice avem şansa să ştim cum să o folosim, cum să o creştem şi cum să o investim în fiecare sector al vieţii noastre: în relaţii, în sănătate, în afaceri, în materializarea scopurilor noastre, şi în multe alte proiecte.

Concluzie

În cadrul acestei analizei cuantice a destinului ne vom concentra pe cei 3 indicatori principali derivați: data nașterii, elemente de tipologie ayurvedică și cuantumul de energie pe care îl avem. Vom dezvolta o viziune unitară asupra personalității și caracterului, nivelului de energie, abilitaţilor dobândite din naştere şi calea ce trebuie să o urmăm în această evoluţia proprie pământ.

Timp alocat: 75 min

Preţ: 150 lei

Tzrapeut -Riba Elena

Tel:0722907110

Lasă-mi adresa de e-mail și te voi contacta.