În medicina tradiţională chineză, meridianele sunt considerate ca formând sistemul principal de comunicare  prin care circulă energia subtilă universală a vieţii. Sistemul celor 12 meridiane conexează, din punct de vedere subtil, energetic, 12 grupe de organe şi funcţii ale corpului, cu toate aspectele lor fiziologice, precum şi aspectele senzoriale şi emoţionale ale fiinţei noastre.

Cu 5000 de ani în urmă, medicii chinezi au descoperit sute de puncte focar energetice (situate de-a lungul meridianelor) asupra cărora se poate acţiona (prin tehnici de acupunctură si presopunctură), pentru a obţine astfel  efecte terapeutice la nivelul organelor interne. “Corpul uman nu este un lucru sau o substanţă, ci o creație continuă. Organismul uman este un sistem energetic, care nu este niciodată o structură completă, niciodată statică; se află într-o auto-construcție și auto-distrugere interioară perpetuă; distrugem, în scopul de a crea ceva nou “.  Energia ce „curge” în corpul nostru, asemenea vaselor sanguine, alcătuieşte o geografie foarte complexă. 

Corpul fizic este ultimul nivel al sistemului uman, pe care o energie dezechilibrată se prezintă sub forma unei boli. Această energie este o energie subtilă, o forță de viață, care recreează şi restabileşte componentele celulare ale sistemelor vii.

În vederea unei mai bune şi adevărate griji faţă de noi înșine și de bunăstarea noastră, avem nevoie să ne schimbăm modul  în care ne vom vizualiza trupurile, şi este nevoie de asemenea să realizăm că organismul uman este cu mult mai mult decât doar un corp fizic. Acesta este un sistem de diferite niveluri şi dimensiuni de energie subtilă, care sunt interconectate şi interdependente.

În plus, există și alți factori care nu sunt recunoscuţi de medicina occidentală, care influenţează capacitatea noastră de a fi sănătoşi sau de a deveni bolnavi. Aceştia includ conştiinţa, atitudinea şi convingerile noastre, gândurile, emoţiile, relaţiile noastre. Fluxul energiilor subtile din corpul nostru şi echilibrul acestora sunt foarte afectate de aceşti factori.

Un dezechilibru în energiile noastre ar putea fi cauzat de ceva mental sau emoţional la origine. Cu mult timp înainte de a ne îmbolnăvi, ar putea exista un gând sau o emoție care nu a fost prelucrată în mod adecvat sau a rămas neexprimată.  Acest lucru duce la o energie blocată undeva în sistemul nostru, care afectează modul de funcţionare a corpului. Dezvoltăm apoi o boală sau o dereglare. https://energyvita.ro/2016/06/04/elemente-de-cunoastere-despre-energia-corpului-uman/

Cum se pot evalua meridianele energetice?

S-a demonstrat ştiinţific că cine nu respectă şi tulbură repetat ritmul interior, se îmbolnăveşte mai des şi mai repede, iar uneori de boli foarte grave, care nu mai pot fi vindecate, din cauza uzurii organelor. O lipsă de energie pe meridiane pe o  perioadă îndelungată va duce la disconfort fizic şi chiar psihologic.

Cu ajutorul Quantum Magnetic Analyzer, este posibilă  detectarea eficientă înainte ca simptomele să înceapă să apară. Detectorul de meridiane  se bazează pe teoria medicinei  tradiționale chineze (TCM), pe știința medicală modernă, bio-informatică, fizica cuantică. Detectorul de meridiane analizează meridianele energetice ale pacientului şi indică unde este energie în exces sau în deficit,  ajutând  clientul să înţeleagă provenienţa dezechilibrului, care ulterior poate duce la apariţia bolii in organism.

Corpul uman este străbătut de 12 meridiane principale, care circulă la suprafaţa corpului şi alcătuiesc Marea Circulaţie Energetică. Fiecare meridian controlează câte o funcţie şi/sau câte un organ. Denumirea celor 12 meridiane energetice a fost stabilită în funcţie de organele traversate. Astfel avem:

Evaluarea starii de sanatate celulare si energetice prin naliza quantica

LU = Plămân/Lung,

LI = Intestin Gros/Large Intestine,

ST = Stomac/Stomach,

SP = Splina Pancreas/Spleen,

HT = Cord/Heart,

SI = Intestin Subţire/Small Intestine,

KI = Rinichi/Kidney,

PC = Circulaţie Sex/Pericardium,

SJ  = Trei Focare/Triple Energizer (Sanjiao),

GB = Vezica Biliară/Gallbladder,

LR = Ficat/Liver.

Testarea

O şedinţă durează aproximativ 30 de minute,în care se testează starea de sănătate a întregului corp. Avantajul metodei constă în faptul de a depista dezechilibrele energetice deoarece, schimbarea fluxului energetic pe  meridiane poate preveni boala înainte de a apărea semne evidente şi agravarea stării de sănătate.În afară de aceste  testări, clientul are posibilitatea de a alege metoda de prevenţie.

Programare:

Elena Riba- consilier cu biorezonata Q.A.M.R

Telefon: 0722.907.110

Lasă-mi adresa de e-mail și te voi contacta.