Sănătatea depinde, în mare măsură, de obiceiurile şi deprinderile care formează stilul nostru de viaţă – adică de ceea ce mâncam, câtă mişcare fizică facem, cât alcool bem sau câte ţigări fumăm… şi, nu în ultimul rând, de calitatea relaţiilor noastre sociale.

Putem adăuga la definiţia anterioara că sănătatea reprezintă  şi o stare de  armonizare şi echilibru a tuturor valenţelor umane care permit integrarea în Univers şi umanitate. Spirala vieţii conţinută în molecula de ADN se găseşte în rezonanţă cu toate spiralele elementelor din natură – plante, minerale, planete, energii. În opoziţie cu starea de sănătate, boala reprezintă un dezechilibru energetic, un salt cuantic negativ ce creşte gradul de entropie al sistemelor vii grăbind dezintegrarea şi moartea.

Filozofia produselor Energy are la bază principiul armoniei şi al regenerării structurilor bioinformaţionale degradate datorită  apariţilor dezechilibrelor la nivelul organismului.

Produsele Energy realizează o acupunctură lichidă in organism.  Aşa cum procedează acele de acupunctură, prin sistemul de regenerare tip “pentagramă”, substanţele din aceste produse optimizează organismul prin reechilibrare energetică, îndepărtează cauza dezechilibrului care este dat de apariţia bolii în câmpul energetic, astfel, mobilizează rezervele de energie şi informaţie ale organismului.

Ce este sistemul tip “pentagramă”?Suplimente de nutritie

Sistemul de regenerare tip  “pentagramă” are la bază o sinteză modernă între principiile medicinei tradiţionale chineze (MTC), prin ciclul celor 5 elemente ale naturii: pământ, metal, apă, lemn, foc cu cele mai noi date din domeniul bio-energeticii corpului uman, al homeopatiei, cristaloterapiei şi psihotronicii. Organismul uman, din punct de vedere holistic este un întreg “microcosmos”, aflat în legătură biunivocă cu Macrocosmosul. Legătura dintre microcosmos (omul) si Macrocosmos (Universul) este de bio-rezonanţă, care permite procesul de regenerare sau de prevenire  a bolilor, utilizând elemente din natură, purtătoare de energie reglatoare şi bioinformaţie (plante, minerale, metale energizate).

Cum ajută produsele Energy  organismul uman?

Preparatele acţionează pe două căi:

* Direct, asupra ţesuturilor şi organelor, prin intermediul plantelor şi mineralelor, alese pe baza unor combinaţii cu efecte sinergice;

* Indirect, prin bioenergia si bioinformaţia conţinută, armonizându-se curentul energetic din meridian, fiind practic o “ acupunctură lichidă”.

Procesul de regenerare se bazează pe compoziţia ţintă pe afecţiuni ale produselor din pentagramă, în asociere cu suplimentele nutritive şi cu gama produselor cosmetice terapeutice.

 

Elena Riba