Quantum Resonance Magnetic Analyzer -Q.R.M.A sau Biorezonata Magnetica, are ca principiu de funcţionare analiza cuantică a rezonanţei magnetice. Citeşte oscilaţiile electromagnetice din corp produse de fiecare moleculă, celulă sau organ, îl analizează şi determină starea de sănătate şi de asemenea, dezechilibrul psiho-fizic şi energetic al persoanei testate, având impact în PREVENIREA deteriorării organismului.

Se pot face 38 de măsurători electromagnetice diferite, atât la nivel celular cât şi al meridianelor energetice. Metoda acţionează la nivelul ADN-ului, în interiorul celulei.

Aparatul face următoarele investigaţii:biorezonanta,

* evaluarea stării de sănătate a tuturor sistemelor (cardiovascular, cerebral, respirator, digestiv, urinar, reproducător, osteo-articular, endocrin);
* evidenţierea predispoziţiilor organismului la anumite afecţiuni– cu rol preventiv;
* detectarea deficitelor unor substanţe (vitamine, minerale, aminoacizi, coenzime, etc.);
* detectarea prezenţei patogenilor;
* măsurarea colesterolului şi glicemiei;
* evaluarea meridianelor energetice.
Se mai pot depista acizii graşi din sânge, obezitatea, osteoporoza, intoleranţa la alergii, intoleranţa la diverse substanţe chimice şi metalele grele. De asemenea, aparatul depistează dezechilibrul energetic de la nivelul meridianelor energetice ale organismului, ajutând pacientul să înţeleagă că boala este ultima manifestare la nivelul fizic în corp.

Cine poate folosi acest tip de investigare şi cine nu poate folosi?
Investigarea poate fi folosită pentru copii peste 3 ani, copii sub 3 ani, adulţi – femei şi bărbaţi, femei însărcinate, vârstnici.

Contraindicaţii sunt pentru cei cu stimulator cardiac, cei care au implanturi metalice, pentru femeile în perioada menstruaţie, cei care au fost supuşi timp îndelungat unui tratament medicamentos (este necesar să treacă un anumit timp de la tratament pentru a putea beneficia de investigaţia Q.R.M.A.

Ce nu poate depista aparatul?

Nu se poate depista un dezechilibru dacă organismul nu îl recunoaşte. Dezechilibrul este undeva între corpul fizic şi cel energetic şi atunci organismul nu recunoaşte acest dezechilibru. Asta se întâmpla la prima scanare, dar la următoarele scanări informaţia se va putea citi.

Testare
Se face o scanare de evaluare generală ce durează 60 minute, rezultatele se primesc pe loc.

Pret:100 lei

Programări: Elena Riba
Telefon: 0722.907.110