O terapie care imbina relaxarea cu refacerea in totalitate a organismului, fizic si psihic. Imbină perfect manevrele masajului clasic suedez cu căldură rocilor vulcanice. Un adevărat antidot contra stresului.

Masaj cu pietre vulcanice
Compoziţia bogată în oligoelemente a rocilor vulcanice (fier, magneziu, zinc, siliciu, etc) preia căldura pe care o va dispersa în timp asupra corpului atunci când este masat accelerând procesul de detoxifiere al organismului.

Datorită proprietăţilor naturale pe care rocile vulcanice le contin (provenite din natura- vulcanică), organismul recunoaşte energia naturala a rocilor, astfel, o asimileaza in profunzimea sa. Energia rocilor este preluată de organism şi direcţionată acolo unde există dezechilibre energetice, refăcând acest circuit biologic al organismului. Prin echilibrarea ciclului energetic şi biologic se reface circulaţia sangvină care fluidizeaza procesul de nutriţie la nivel celular. Deasemenea, favorizează detoxifierea ficatului şi rinichilor, în cele din urmă creşte capacitatea de regenerare a organismului, precum şi refacerea după efort (intelectual sau fizic), favorizând amplitudine si flexibilitatea mişcărilor articulare diminuând durerile.
Masajul cu roci vulcanice este un adevărat panaceu contra stresului, oboselii, tristeţii si depresiei. Se aplică zonal sau pe întreg corpul lucrându-se împreună cu scalpul. Prin masajul scalpului se îmbunătăţeşte circulaţia sagvina de la nivelul capului.

  • BENEFICIILE MASAJULUI CU ROCI VULCANICE
    Îmbunătăţirea activităţii sistemului limfatic şi sangvin, detoxifierea organelor de absorţie şi excreţie
  • Ajuta la eliminarea toxinelor;
  • Căldura pietrelor diminuează durerile acute sau cronice, spasmele şi tensiunile musculare şi elasticizeaza sistemul osteo-articular;
  • Îmbunătăţeşte absorbţia la nivelul pielii, si reda acesteia fermitatea şi strălucirea;
  • Energia naturală a pământului înmagazionată în rocile vulcanice, se transmite în corp pe durata masajului prin meridianele energetice până la nivel celular, disperseaza blocajele energetice, stresul şi tensiunile, precum şi emoţiile negative acumulate în corp pe parcursul timpului si reface echilibrul întregii fiinţe.

CONTRAINDICAŢII:

  • În cazul de afecţiuni acute cum ar fi: hipertensiune, artrită, tendinita, întinderi;
  • În cazul persoanelor care au diabet, anemie, boli contagioase, ateroscleroza, femeilor în perioada de sarcină sau menstruaţie.

Timp total de lucru:
60 min – 150 lei masaj corporal
75 min- 170 lei include masaj corp&fata
40 min – zonal (spate)- 130 lei

Terapeut: Elena Riba
Telefon: 0722907110

Lasă-mi adresa de e-mail și te voi contacta.