masaj, gravida

Masajul gravidei este unul blând (efleuraj), cu o poziţionare specială adecvată femeii însărcinate, care acţionează la îndepărtarea toxinelor şi a produşilor reziduali din organism,  favorizând furnizarea de oxigen şi substanţe nutritive atât de esenţiale pentru mamă şi copil. Rolul masajului este de relaxare ce va ajuta la diminuarea durerilor in timpul nasterii si mentine  starea de echilibru emoţional.

Masarea întregii coloane creşte flexibilitatea acesteia în această perioadă. O coloană puternică este esenţială pentru a ajuta femeia gravidă să poarte kilogramele în plus, de asemenea previne încovoierea umerilor des întâlnită în această perioadă. Masajul fortifică sistemul nervos, iar un sistem nervos care funcţionează corespunzător ajută fătul să crească şi să se dezvolte armonios.

Sarcina este o stare deosebită de bucurie pentru orice viitoare mămică. În această perioadă femeia însărcinată suferă o serie de schimbări, atât în metabolismul său, cât şi la nivelul sistemului nervos. Ajută organismul viitoarei mame să se relaxeze şi să favorizeze dezvoltarea adecvată a fătului.

Masajul se face săptămânal sau ori de câte ori va dori femeia însărcinată.

Avizul medicului este important, deoarece colaborarea lui necesită o atenţie deosebită pe timpul sarcinii (o sarcină poate prezenta şi riscuri).

Timp: 60 min

Pret: 130lei

Terapeut: Elena Riba

Lasă-mi adresa de e-mail și te voi contacta.